Powered By Blogger

چهارشنبه، آذر ۲۵، ۱۳۸۸

شيريني خشك بادام و زردآلو


اين شيريني خوشمزه را كه داراي بادام و زردآلو است، حتما تهيه كنيد و همراه با خانواده ميل كنيد.

مواد لازم:

شكر                                     60 گرم
كره نرم شده                         120 گرم
آرد گندم                                160 گرم

مواد رويه:

مرباي زردآلو                            به مقدار لازم
كره ذوب شده                         60 گرم
بادام خرد شده                       100 گرم
شكر                                      30 گرم
شير                                        2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

- فر را روي دماي 180 درجه سانتي ‌گراد از قبل گرم كنيد.
- كره و شكر را با هم آن قدر هم زنيد تا رنگ آن روشن شود و كف كند.
- آرد گندم را الك كنيد. سپس مخلوط كره و شكر را به آن اضافه كنيد تا مايه نرمي به دست آيد.
- مايه شيريني را روي سطح آردمالي شده قرار دهيد و آن را به شكل چهارگوش 3 ميلي ‌متري درآوريد و يك ساعت آن را در جاي خنكي قرار دهيد.
- مدت 20 دقيقه، مايه شيريني را در فر حرارت دهيد.
- شيريني را از فر خارج كنيد.
- روي آن‌ مرباي زردآلو بريزيد.
- مواد رويه (كره، بادام، شكر و شير) را با هم مخلوط كنيد و روي شيريني، پخش كنيد.
- 15 الي 20 دقيقه آن‌ را در فر حرارت دهيد (تا زماني كه طلايي رنگ شود).
- شيريني را از فر خارج كنيد و بگذاريد كاملا خنك شود. سپس آن را به صورت نواري برش دهيد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر